Wat is verkoopstyling?

 

Het merendeel van de kopers zoekt een woning via internet. Het is daarom belangrijk dat uw woning op internet goed gepresenteerd wordt. De perfecte uitstraling van uw woning zal mensen geïnteresseerd maken zodat ze ook daadwerkelijk een kijkje wilt gaan nemen in de woning. Onderzoek heeft uitgewezen dat het succes wordt bepaald door het aantal kijkers in de eerste 60 dagen. Een eerste klap is een daalder waard!

 

Voor de perfecte uitstraling online en in de brochures is een goed woningpresentatie noodzakelijk. Onze verkoopstylisten zorgen voor die perfecte uitstraling. De totale woning, van de tuin tot de zolder, wordt door ons verkoop klaar gemaakt.

 

In ongeveer twee dagen is de woning dan klaar om te fotograferen. Ook deze fotoreportage verzorgen we voor u. Na twee dagen heeft u dus een professionele presentatie van uw woning die er voor gaat zorgen dat potentiële kopers snel een kijkje willen nemen in uw woning.

 

Een investering in verkoopstyling loont! Doordat u meer kijkers trekt, zult u uiteindelijk minder euro’s hoeven te zakken in de verkoopprijs.