Voordelen Styling2Sell

 

Wanneer u uw huis in de verkoop zet, wilt u dat het huis opvalt tussen alle andere huizen. Potentiële kopers moeten naar uw huis komen kijken. Wij helpen u dit te realiseren. Door te kijken met de ogen van een koper. Wij laten de sterke punten van uw huis tot hun recht komen. Wij gaan ook daadwerkelijk in uw woning aan de slag. Met uw eigen spullen en een klein budget maken wij in 2 dagen tijd u woning verkoop klaar. Na afloop overhandigen wij u een professionele fotoreportage.

 

Dat doen we met de hands-on methode waarvoor onze verkoopstylisten zijn getraind door House of Kiki.

 

Verkoopstylist Styling2Sell

Onze verkoopstylisten is specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal, in tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten die enkel advies geven, daadwerkelijk  direct aan de slag gaan in een te koop staande woning. Na restyling wordt de woning ook door onze verkoopstylist gefotografeerd!

Hierdoor kan de woning binnen gemiddeld twee dagen optimaal gepresenteerd worden. Onze verkoopstylisten zijn opgeleid door House of Kiki en staan voor kwaliteit, efficiëntie en continuïteit.

 

Ook verkopen?

Heeft u nog geen makelaar, dan kunnen wij uw huis ook in de verkoop zetten. Wij zijn geen gewone makelaar. Huizen zonder Styling nemen wij niet in de verkoop. Uw gestylde woning verkopen we wel graag voor u. Hierdoor is ons portfolio aan huizen beperkt. We nemen dus alle tijd om uw woning perfect onder de aandacht te brengen.