Inrichting van een leegstaande woning

 

Iedereen die wel eens is verhuisd, weet dat een lege woning niet goed overkomt. Veel mensen zien zelf niet wat ze met de ruimtes kunnen en hoe ze deze gezellig in kunnen richten. Dit betekent dat een grote categorie mensen afhaken als potentiele koper.

 

Uit onderzoek van House of Kiki is gebleken dat 70% van de woning die langer dan 1 ½ jaar te koop stonden na een restyling van een verkoopstylist binnen 3 maanden verkocht was. Het ging hier vooral om leegstaande woningen en woningen met verouderd meubilair.

 

Om dit te voorkomen wordt een leegstaande woning door onze verkoopstylisten ingericht. Zij zorgen voor een optimaal resultaat met minimale middelen. Dit kan gerealiseerd worden voor een open huis dag, maar u kunt de inrichting ook voor een langere tijd in de woning laten staan.

 

Wij kunnen een lege woonkamer voor u inrichten, maar ook de hele woning kan door ons gemeubileerd worden. De woning komt zo weer bewoonbaar over en zal een snelle verkoop bevorderen. De benodigde meubelen worden door ons geleverd tegen een vergoeding per maand.

 

Informeert u gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

 

Lege-woning