Verkoopstyling

Het merendeel van de kopers zoekt een woning via internet. Het is daarom belangrijk dat uw woning op internet goed gepresenteerd wordt. De perfecte uitstraling van uw woning zal mensen geïnteresseerd maken zodat ze ook daadwerkelijk een kijkje wilt gaan nemen in de woning. Onderzoek heeft uitgewezen dat het succes wordt bepaald door het aantal kijkers in de eerste 60 dagen. Een eerste klap is een daalder waard!
Voor de perfecte uitstraling online en in de brochures is een goed woningpresentatie noodzakelijk. Wij zorgen voor die perfecte uitstraling. De totale woning, van de tuin tot de zolder, wordt door ons verkoop klaar gemaakt.

 

U ontvangt van ons dus geen advies rapport maar wij gaan daadwerkelijk in de woning aan de slag.  Wij pakken alle vertrekken in de woning aan om de positieve kanten te belichten. Hierbij zullen we zoveel mogelijk gebruik maken van uw eigen spullen. In overleg met u zullen we met een klein budget de laatste toevoegingen aanschaffen.

In ongeveer twee dagen is de woning dan klaar om te fotograferen. Ook deze fotoreportage verzorgen we voor u. Na twee dagen heeft u dus een professionele presentatie van uw woning die er voor gaat zorgen dat potentiële kopers snel een kijkje willen nemen in uw woning.

 

Een investering in verkoopstyling loont! Doordat u meer kijkers trekt, zult u uiteindelijk minder euro’s hoeven te zakken in de verkoopprijs.

 

Wij bieden twee pakketten verkoopstyling. Pakket B verkoopstyling small en C verkoopstyling large. Informeer naar de inhoud en prijs van deze pakketten.

stylingwerkt

Maatwerk

Staat u woning al enige tijd te koop? Wil het met de verkoop niet vlotten?

 

Samen met u of met uw makelaar kijken we wat er specifiek voor uw woning mogelijk is om te zorgen dat uw woning beter wordt gepresenteerd. Of dat uw woning klaar is voor een open huizen dag.

 

Een open huizen dag is in de afgelopen jaren een bekend fenomeen geworden om extra kijkers naar uw woning te trekken. Dan moet de woning er natuurlijk wel perfect uitzien. Kijkers moeten een goed gevoel hebben bij de woning.

 

Styling2Sell zorgt dat uw woning voor de open huizen dag tip top in orde is. Uw woning wordt voor deze dag hands on verkoop klaar gemaakt zodat de woning zo representatief mogelijk op deze zaterdag getoond wordt.

 

Na afsluiting van deze dag ontvangt u nog 24 verkoopklare foto’s van uw woning. Deze kunt u dan ook nog gebruiken om uw woning presentatie online en in de brochure te verbeteren.